Деловая сеть Одесса
Компании:4 629
Товары и услуги:93
Статьи и публикации:14
Тендеры и вакансии:6

Купуємо ортопедичний матрац Омега в місті Одеса
Информация может быть не достоверна

Купуємо ортопедичний матрац Омега в місті Одеса
21.07.2017
Ортопедичний матрац виробника Sleep and Fly Omega Organic за кращими цінами в Одесі

     Вашій увазі пропонується ортопедичний матрац Органік Омега Sleep & Fly, основною особливістю якого є інтелектуальний пружинний блок. Наш матрац створений по інноваційних технологіях і є плодом тривалої роботи майстрів своєї справи. Він здатний таким чином розподілити усе навантаження, що доводиться на нього, щоб максимально зняти напругу з хребта людини, яка на нім лежить. При його виготовленні були застосовані природні, екологічно чисті матюкали і досягнення сучасної ортопедії.

     Матрац Органік Омега зробить Ваш сон міцним і здоровим, дозволить почувати себе такими, що добре відпочили кожен ранок.

     До складу виробу включені дев'ять шарів, розташованих у вигляді сендвіча. Це двосторонній чохол, а також розташовані по обидві сторони матраца вуглецевий ущільнювач, кокосова койра, пресоване волокно і пружинний блок в центрі. Далі розглянемо, які функції виконує кожен з цих матеріалів.

     Елементом конструкції, що несе, є блок пружин, що реалізовує прогресивну технологію "IQ Spring". Так звані "розумні пружини" спроектовані і виготовлені так, щоб їх підстави були ширші, ніж основна частина - тобто вони близькі по виду до пісочного годинника. Така їх форма сприяє граничній гнучкості і забезпечує жорсткість матраца, що зонує. При експлуатації виріб спочатку демонструє свою м'якість, а потім проявляє здатність туго підтримувати Ваш хребет.

     Технологія "Carbon Foam" укладає в себе застосування композиту глобулярного вуглецю з високоеластичною    піною. Ці матеріали, з одного боку, добре відводять вологу, а з іншої - дозволяють повітрю вільно циркулювати у виробі. Крім того, з екологічного погляду такий композит абсолютно безпечний.

     Матеріал "Bio Cocos" - це волокна кокоса. Вони збільшують жорсткість конструкції і подовжують термін експлуатації виробу. Пресоване волокно "Eco Felt" складається із льону, джуту і шерсті. Воно використовується як роздільник між пружинами і тканинами настилки.

     Спеціальний чохол матраца "Bio Cotton" встановлює "клімат-контроль" в матраці. Поєднуючи в собі різні порожнисті волокна, він забезпечує належну циркуляцію повітря усередині виробу і регулює температуру. Таким чином, Ваш сон проходитиме в оптимальному мікрокліматі.

посмотреть все (2)

Другие статьи и публикации компании:

Як вибрати наматрацник: поради і рекомендації Як вибрати наматрацник: поради і рекомендації
Информация может быть не достоверна
Наматрацник - це своєрідний чохол, що одягається на матрац. При необхідності його легко можна зняти.
01.08.2017
Информация о продавце
  • +380 (093) 170-25-84
  • вулиця Балківська, 108
Інтернет магазин товарів для сну - Світ Матраців
×